pexels-jadson-thomas-542556-1-1 (1)_11zon (1)

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

pexels-luis-gomes-546819-1-1-1

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

“Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor het zeer verhelderend gesprek van gisteren. Jullie hebben mij echt weer verder geholpen voor wat betreft keuzes maken.”
Wanda Jochems

“Het was een erg fijn & nuttig gesprek. We vonden het beide erg interessant en vinden het idee van een multidisciplinair spreekuur erg goed. Elkaar kunnen aanvullen, maar ook het breed kunnen bekijken van opgaven is hier zeker een groot voordeel. Daarnaast ook bedankt voor de NDA / geheimhoudingsverklaring.
We zullen deze doornemen vóór onze volgende ontmoeting.”

“Nogmaals bedankt voor het gesprek tijdens het innovatiespreekuur.We vonden het beide erg interessant en hebben er al veel van geleerd. We vinden het idee van een multidisciplinair spreekuur erg goed.”

Tim van der Grinten
Architect|Directeur Moodworks Architecture

Kristel Hermans
Architect|eigenaar Kristel Hermans Architectuur
“Bedankt voor het directe en opbouwende gesprek van deze morgen. Het is een goed plan om een innovatief ondernemer een plek te bieden waar een aantal van deze verschillende administratieve en bedrijfsmatige zaken bij elkaar komen. Er zijn al zoveel facetten in het ondernemen dat het een handige mogelijkheid is u samen te treffen.”Felix Albers
Paco Ŝako.

Innovatiespreekuur Midden-Brabant: gratis expertise voor MKB

Heeft u vragen op het gebied van intellectueel eigendom en R&D-samenwerking? Heeft u een financieringsbehoefte voor uw innovatie? Of wilt u weten welke subsidies er zijn? Of wilt u de juiste bedrijfsstructuur weten? Speciaal voor deze vragen organiseren DB&P De Breed & Partners, Dohmen advocaten, Octrooibureau Griebling en De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs het innovatiespreekuur. Elke tweede donderdag van de maand bent u van harte welkom, op afspraak: vrijblijvend kunt u tussen 09.00 en 12.00 uur met uw vragen terecht op de locatie van DB&P De Breed & Partners in het voormalig Missiehuis Rooi Harten, Bredaseweg 204-11 te Tilburg. De eerste bijeenkomst vond plaats in maart 2014.

Invullen gat ondernemersondersteuning Midden-Brabant

Met de beëindiging van de inhoudelijke spreekuren georganiseerd door de Kamer van Koophandel, is er momenteel geen eerstelijns vraagbaak daar waar het gaat om innovatie door het MKB in de regio Midden-Brabant. Betrokken adviseurs waren tot voor kort regelmatig aanwezig op de spreekuren van de Kamer van Koophandel en hebben besloten deze service nu maar zelf aan het regionale bedrijfsleven aan te bieden. Adviseurs vanuit de onderstaande organisaties zullen tijdens het spreekuur vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom, samenwerking, subsidies, bedrijfsstructuur en dergelijke beantwoorden:

Dohmen advocaten: de advocaten van Dohmen combineren een technische achtergrond en werkervaring met het juridisch vakgebied en zetten deze kennis en kunde actief in voor ondernemers op het gebied van intellectueel eigendom (IE), design, techniek en ICT.
De Breed & Partners: De Breed & Partners kan u helpen bij het ontdekken van uw financiële mogelijkheden. DB&P ondersteunt al ruim 35 jaar startende en groeiende ondernemers bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen. Daarom bieden zij de kennis en ervaring die nodig is om de ideale financieringsmix voor uw project of bedrijf te ontwikkelen. Wilt u meer weten over de dienstverlening van DB&P en de financiële regelingen die interessant zijn voor uw vakgebied? Neem dan een kijkje op de website van De Breed & Partners.
Octrooibureau Griebling: de octrooigemachtigden van Griebling zijn technisch geschoold, en zijn bij uitstek gekwalificeerd voor het octrooieren van innovaties op gebieden als ICT, techniek, mechanica, elektronica, etc. Daarnaast begeleiden de adviseurs van Griebling ook bij het verkrijgen van andere intellectuele eigendomsrechten, in het bijzonder merken en modellen.
De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs: De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs is een jong en dynamisch kantoor dat ondernemers bijstaat met advies over en het neerzetten van de juiste bedrijfsstructuur (eenmanszaak, vof of BV). Zij kunnen helpen met vastleggen van ideeën. Ook bewaren zij broncodes (escrow).

Wat kunnen bedrijven en ondernemers verwachten

Tijdens een spreekuur kunnen gratis en vrijblijvend vragen gesteld worden over innovatie en R&D daar waar het gaat om bescherming, financiering of verdienmodellen of bedrijfsstructuur. De experts kijken ieder vanuit hun eigen blikveld naar het vraagstuk en zorgen ervoor dat nieuwe inzichten verkregen worden. Ons doel is om u de juiste weg te wijzen om uw groei-ambities te realiseren en te verkennen op welke wijze de experts u daarbij kunnen ondersteunen.

Het Innovatiespreekuur Midden-Brabant wordt verzorgd in samenwerking met Avans Hogeschool – hoger beroepsonderwijs in Breda, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Heeft u interesse? Heeft u een vraag?

Graag helpen wij u verder. Meldt u zich s.v.p. aan per e-mail, bel naar 076-5654321 of 06-15676135, of neem contact op met een van de deelnemende specialisten.