pexels-jadson-thomas-542556-1-1 (1)_11zon (1)

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

pexels-luis-gomes-546819-1-1-1

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

Of het nu gaat om computerprogramma´s, kunst, machines, mode, design, technologie of architectuur? Wij werken vanuit onze technische en creatieve en juridische achtergrond voor ondernemers. Een wonderlijke combinatie van expertises die spaarzaam voorkomt. Advocaten die designer zijn. ICT-advocaten met werkervaring in de ICT, computers bouwen en internetwizard zijn. Advocaten die al tientallen jaren met ICT, automotive, technologie, machines en innovatie bezig zijn.

Dohmen advocaten staat met één been in de techniek en de wereld van ontwerp en recreatie en met het andere been in de wereld van de advocatuur. Vandaar dat onze passie ligt op de kruising van die werelden.

Wij weten dus uit eigen ervaring waarover u het heeft, zodat we dat efficiënt en doelmatig juridisch vertalen. Wilt u met een goed contract problemen voorkomen – bijvoorbeeld bij de aan-/verkoop van een octrooi of over een licentie -, gaat u samenwerken rondom een uitvinding of ontwerp, vindt u dat een apparaat of automatiseringsproject niet presteert zoals afgesproken – misschien met schade -, bent u een back- of front-end developer, kunstenaar of designer die zijn werk ziet nagemaakt of wordt u van namaak beschuldigd? U wenst dan een optimale oplossing, zodat u bij ons kiest wat u nodig heeft: advies, onderhandeling, mediation en/of procederen.

Overige informatie
Voor INretail-leden

Dohmen Advocaten gaat intensief samenwerken met BG.legal

“Klaar voor de toekomst, met focus op IE, IT en Tech”

Per 1 oktober 2022 bundelen Dohmen advocaten en BG.legal hun krachten en gaan een intensieve samenwerking aan op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, IT-recht en Technologie. Dohmen advocaten en BG.legal zullen hun IE/IT praktijk onder de naam van BG.legal verder uitbouwen. Een mooie kans voor beide kantoren, die de ambitie hebben om het grootste Brabantse IE/IT/Tech kantoor te worden met vestigingen in ’s‑Hertogenbosch, Eindhoven (Brainport) en Tilburg. Met advocaten en juristen die kennis en ervaring uit de praktijk vertalen in de beste juridische oplossing.

Bijzondere combinatie

BG.legal is een full service advocatenkantoor met een belangrijke focus op de sector Tech en de IE/IT praktijk. Bestuurder en IE/IT advocaat Jos van der Wijst is blij met de intensieve samenwerking: “Dohmen advocaten is een gespecialiseerd niche kantoor op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht, IT-recht en Tech. De IE/IT advocaten en juristen van Dohmen advocaten en BG.legal hebben naast hun juridische kennis een technische of creatieve achtergrond. Een bijzondere combinatie. Door deze achtergrond spreken ze de taal van de klant en weten ze uit eigen ervaring welke vragen en problemen er spelen. Deze kennis en expertise dragen bij aan de verdere ontwikkeling van onze IE/IT praktijk.”

Klaar voor de toekomst
Ook Hub Dohmen, eigenaar en oprichter van Dohmen advocaten, ziet in de samenwerking een mooie kans: “De samenwerking op het gebied van IE/IT-recht en Tech geeft ons de mogelijkheid om klanten het beste van twee werelden te bieden. Het bundelen van de specialistische kennis van beide kantoren geeft meerwaarde voor onze klanten. Het past bij onze ambitie om het grootste IE/IT/Tech-advocatenkantoor van Brabant te worden met advocaten en juristen die de markt kennen, dus weten waar ze over adviseren. Een prachtige kans die we graag met beide handen aangrijpen om klaar te zijn voor de toekomst, waarin vraagstukken op het gebied van Intellectueel eigendom, IT en technologie een steeds grotere rol zullen gaan spelen.”

BG.legal is een full service advocatenkantoor met 24 advocaten en juristen, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven (Brainport) en Tilburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hub Dohmen dohmen@bg.legal of 088-1410800.

BG.legal en Dohmen advocaten ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst tussen beide kantoren. V.l.n.r. Hub Dohmen (bestuurder Dohmen advocaten), Jos van der Wijst en Kim Albert (bestuurders BG.legal).
Dohmen advocaten
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
ivar huisman
ivar huisman
15:09 18 Mar 22
Eind 2021 had ik een zaak lopen waar ik juridische hulp mee nodig had, ben via INretail doorgestuurd naar Dohmen advocaten aangezien het desbetreffend onderwerp over de zaak goed past bij Dohmen en dit hun specialiteit is. Ben direct geholpen met advies en goed werk is geleverd en alles is uiteindelijk opgelost.
Evy van Kan
Evy van Kan
14:28 06 May 21
Dohmen advocaten hebben mij goed geholpen en geadviseerd bij een kwestie over auteursrecht en de schending daarvan. Erg fijn om mee te communiceren in klare taal.
Jan Baanstra
Jan Baanstra
13:28 29 Dec 20
Zeer deskundig en plezierig om mee te werken!
Paul molenaar
Paul molenaar
21:21 12 Aug 20
Hele fijne mensen, ik ben super netjes te woord gestaan. Ook werd er ruim de tijd genomen en kreeg gratis een eerlijk advies. Terwijl ik aangaf ervoor te willen betalen. Zoiets zie je niet overal. Hartelijk dank!
Peter van Gameren
Peter van Gameren
15:01 28 May 20
Bijzonder, vriendelijk, plezierig en professioneel geholpen door kantoor Dohmen in de persoon van mevrouw Vetjens aangaande een copyright zaak die ik aan de hand had. Op een website had ik gebruik gemaakt van een foto die op een foto website als vrij van rechten aangeboden werd (pas hier dus sowieso mee op). Nadat de foto al enige tijd online stond, werd ik benaderd door de organisatie CopyTrack uit Duitsland. Dus van enige stress was sprake.Na telefonisch contact met kantoor Dohmen wist mevrouw Vetjens mij meteen te kalmeren door te verzekeren dat de soep vaak niet zo heet gegeten wordt als deze opgediend wordt. Door haar vriendelijk en professioneel advies te volgen is deze zaak in alle redelijkheid en billijkheid opgelost. Voor juridisch advies aangaande copyright zaken kan ik derhalve bureau Dohmen en mevrouw Vetjens bijzonder warm aanraden.Mocht copyright en de juridische complicaties hiervan in uw belangstelling staan, kan ik u van harte aanraden in contact te treden met dhr. Dohmen en mevr. Vetjens. Op hun LinkedIn profielen publiceren zij regelmatige interessante artikelen aangaande auteursrecht.Bureau Dohmen en in het bijzonder mevrouw Vetjens, hartelijk dank voor het helpen oplossen van mijn copyrights zaak!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader