pexels-jadson-thomas-542556-1-1 (1)_11zon (1)

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

pexels-luis-gomes-546819-1-1-1

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

Of het nu gaat om computerprogramma´s, kunst, machines, mode, design, technologie of architectuur? Wij werken vanuit onze technische en creatieve en juridische achtergrond voor ondernemers. Een wonderlijke combinatie van expertises die spaarzaam voorkomt. Advocaten die designer zijn. ICT-advocaten met werkervaring in de ICT, computers bouwen en internetwizard zijn. Advocaten die al tientallen jaren met ICT, automotive, technologie, machines en innovatie bezig zijn.

Dohmen advocaten staat met één been in de techniek en de wereld van ontwerp en recreatie en met het andere been in de wereld van de advocatuur. Vandaar dat onze passie ligt op de kruising van die werelden.

Wij weten dus uit eigen ervaring waarover u het heeft, zodat we dat efficiënt en doelmatig juridisch vertalen. Wilt u met een goed contract problemen voorkomen – bijvoorbeeld bij de aan-/verkoop van een octrooi of over een licentie -, gaat u samenwerken rondom een uitvinding of ontwerp, vindt u dat een apparaat of automatiseringsproject niet presteert zoals afgesproken – misschien met schade -, bent u een back- of front-end developer, kunstenaar of designer die zijn werk ziet nagemaakt of wordt u van namaak beschuldigd? U wenst dan een optimale oplossing, zodat u bij ons kiest wat u nodig heeft: advies, onderhandeling, mediation en/of procederen.

Overige informatie
Voor INretail-leden

Dohmen advocaten
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
ivar huisman
ivar huisman
15:09 18 Mar 22
Eind 2021 had ik een zaak lopen waar ik juridische hulp mee nodig had, ben via INretail doorgestuurd naar Dohmen advocaten aangezien het desbetreffend onderwerp over de zaak goed past bij Dohmen en dit hun specialiteit is. Ben direct geholpen met advies en goed werk is geleverd en alles is uiteindelijk opgelost.
Evy van Kan
Evy van Kan
14:28 06 May 21
Dohmen advocaten hebben mij goed geholpen en geadviseerd bij een kwestie over auteursrecht en de schending daarvan. Erg fijn om mee te communiceren in klare taal.
Jan Baanstra
Jan Baanstra
13:28 29 Dec 20
Zeer deskundig en plezierig om mee te werken!
Paul molenaar
Paul molenaar
21:21 12 Aug 20
Hele fijne mensen, ik ben super netjes te woord gestaan. Ook werd er ruim de tijd genomen en kreeg gratis een eerlijk advies. Terwijl ik aangaf ervoor te willen betalen. Zoiets zie je niet overal. Hartelijk dank!
Peter van Gameren
Peter van Gameren
15:01 28 May 20
Bijzonder, vriendelijk, plezierig en professioneel geholpen door kantoor Dohmen in de persoon van mevrouw Vetjens aangaande een copyright zaak die ik aan de hand had. Op een website had ik gebruik gemaakt van een foto die op een foto website als vrij van rechten aangeboden werd (pas hier dus sowieso mee op). Nadat de foto al enige tijd online stond, werd ik benaderd door de organisatie CopyTrack uit Duitsland. Dus van enige stress was sprake.Na telefonisch contact met kantoor Dohmen wist mevrouw Vetjens mij meteen te kalmeren door te verzekeren dat de soep vaak niet zo heet gegeten wordt als deze opgediend wordt. Door haar vriendelijk en professioneel advies te volgen is deze zaak in alle redelijkheid en billijkheid opgelost. Voor juridisch advies aangaande copyright zaken kan ik derhalve bureau Dohmen en mevrouw Vetjens bijzonder warm aanraden.Mocht copyright en de juridische complicaties hiervan in uw belangstelling staan, kan ik u van harte aanraden in contact te treden met dhr. Dohmen en mevr. Vetjens. Op hun LinkedIn profielen publiceren zij regelmatige interessante artikelen aangaande auteursrecht.Bureau Dohmen en in het bijzonder mevrouw Vetjens, hartelijk dank voor het helpen oplossen van mijn copyrights zaak!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

mr. Hub Dohmen

Advocaat


Hub Dohmen is gespecialiseerd IE/IT/Technology-advocaat sinds 1988 en oprichter (2003) van een supergespecialiseerd advocatenkantoor met medewerkers die opgeleid zijn en werkervaring hebben in techniek/IT, design en kunst, met als specialismen: intellectuele eigendom (octrooien, modellen, merken, auteursrecht, design, kunst, handelsnamen) enerzijds en IT en technische kwesties anderzijds.
Dohmen advocaten: een kantoor met medewerkers die techneut zijn, designer zijn, computers bouwen, kunstenaar zijn, internetwizard zijn, werkzaam zijn c.q. waren in IT, techniek en kunst.Met een passie voor de kruising waar de werelden van techniek, ontwerp, kunst, creatie en het recht elkaar treffen en dit alles bezien door de bril van duurzame oplossingen, ofwel: hoe laten we deze wereld beter achter voor onze kinderen dan hij is.

mr. Jan Smolders

Advocaat

Advocaat en ex-webdesigner. We hebben elke week een gratis juridisch spreekuur. Wij zijn designers en techneuten die advocaat geworden zijn en begrijpen dus de designtaal en de technische taal.
Van idee tot product, wij spreken jouw taal en kennen jouw recht. Dohmen advocaten bestaat uit (web-)designers en techneuten die advocaat geworden zijn. Specialisten voor intellectuele eigendom door een bijzondere combinatie: advocaten met opleiding en werkervaring in de branche, design en technologie.
Daardoor kunnen we die specialistische kwesties naadloos vertalen naar een juridische context. Wij spreken en begrijpen immers de design- en technische taal en óók de juridische taal. Met die achtergrond checken we gratis je algemene voorwaarden en modelcontracten op onverantwoorde risico’s.
Als kind dreef ik mijn ouders tot wanhoop door elk apparaat in huis open te schroeven. Ik vond mezelf een betere jurist dan techneut/designer, maar die wereld blijft me boeien. Lees meer over mij via LinkedIn of volg mijn twitterprofiel voor meer columns.

mr. Ralf Kerkhof

Advocaat

Experienced Lawyer with a demonstrated history of working in the accounting and IT industry. Skilled in Intellectual Property, Legal Assistance, Coaching, Private Law, and Government Contracting with a Master of Laws (LLM) focused in Law and technology and a Master of Laws focused on Private Law from Tilburg University.

Yvonne Vetjens

Jurist

Yvonne Vetjens is kunsthistorica en beeldend kunstenares en heeft meerdere jaren een eigen kunstgalerie gehad. Zij heeft dan ook, in combinatie met haar rechtenstudie, de perfecte achtergrond om ­ met het team van Dohmen advocaten ­ vanuit kunstzinnig oogpunt juridisch advies te geven.