LAATSTE KANS! Op verzoek heeft Robot Love de mogelijkheid geopend om alleen het kort geding met de zelfstandig procederende robot in de ochtend bij te wonen. De deelname bedraagt € 15,00 (incl. koffie/thee): http://bit.ly/2Oiza7i

Leestijd: 2 minuten

Robot Love: een seminar over het nieuw robotrecht met een proef kort geding en workshops

Robot Love 4 oktober 2018, 10.00 – 18.00 uur in Eindhoven

Robot Love: seminar over robotrecht met proef kortgeding en workshops

Hoe zal de rechter in kort geding oordelen over de juridische entiteit van een slimme seksrobot? De zaak Bordeelhoudster versus Seksrobot moet daarin klaarheid brengen. Het kort geding opent het eendaagse seminar over het nieuwe, multidisplinaire vakgebied robotrecht.

Actuele vragen en diverse antwoorden staan centraal in het kort geding (in de ochtend) en de workshops (in de middag) van Mr. Willem Korthals Altes (rechter te Amsterdam), Dr. Rob van den Hoven van Genderen, directeur VU-Center for Internet & Law, Mr. Merel Dorgelo en Mr. Hub Dohmen, advocaten respectievelijk in Amsterdam en Tilburg, en Ine Gevers, initiator en artistiek leider van Robert Love. Idee en realisatie: prof. mr. dr. Giep Hagoort. De genoemde juristen treden ook op in het kort geding.

Tijdens de seminardag vindt de presentatie plaats van de nieuwe Nederlandse Vereniging voor Robotrecht (NVvR).

Informatie te verkrijgen en kaarten à € 150,00 te bestellen via www.robotlove.nl onder de rubriek Events. De deelnameprijs is inclusief reader, koffie/thee/lunch, drankje bij de borrel en een begeleid bezoek aan de expositie. Deelnemers aan het seminar krijgen desgewenst een gratis jaarlidmaatschap van de NVvR. De jaarcontributie bedraagt € 45,- (studenten € 25,-).

De deelname aan het seminar Robotecht is beperkt.

Aan deelnemende advocaten wordt op verzoek een bewijs van deelname verstrekt inclusief een inzichtelijk cursusprogramma ter beoordeling van het verkrijgen van NOvA-opleidingspunten.

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: