Online evenement iTanks: iBrainstorm Data en Eigenaarschap

Leestijd: < 1 minuut

Op 25 mei 2021 van 9:00 tot 10:00 uur zal onze Hub Dohmen via het platform van iTanks een online keynote geven. Als advocaat gespecialiseerd in IT en tech en als medeoprichter en bestuurder van de Nederlandse Vereniging voor AI- en Robotrecht (NVAIR) heeft Hub Dohmen genoeg stof om over data en eigenaarschap te vertellen. Hij zal een klein half uur spreken en daarna is er tijd voor het beantwoorden van vragen en, uiteraard, voor brainstormen.

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor de havengerelateerde industrie. Regelmatig organiseert iTanks events die momenteel in verband met corona online plaatsvinden. Via het evenement iBrainstorm brengt iTanks het onderwerp “data en eigenaarschap” onder de aandacht. De wet is onduidelijk over eigenaarschap, maar in de praktijk willen opdrachtgevers, dienstverleners en stakeholders dat wel regelen. Hoe gaat dat te werk en wat is er (in de toekomst) mogelijk?

VRAGEN OVER DATA EN EIGENAARSCHAP?

Gratis spreekuur


Wilt u meer lezen over data en AI? Zie:


Voor meer informatie en aanmelding voor de iBrainstorm: Data en Eigenaarschap kun je de website van iTanks bezoeken: https://itanks.eu.

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: