Hub Dohmen geeft webinar IT en IE voor Outvie

Leestijd: 2 minuten

Op 22 november 2022 geeft onze IT-advocaat Hub Dohmen een webinar over IT en IE. ‘Smart Tech’ als AI, robotica en online platformen heeft een grote impact op de exploitatie van intellectuele eigendom. Open Source is een game changer wat betreft IP. Overdracht van IE ‘bij akte’ … bij online transacties?! Enkele van talloze vragen, maar wat is daarvan terug te zien in de jurisprudentie? Hub Dohmen brengt u weer helemaal up-to-date met de laatste kennis over rechtspraak

Dit webinar is een onderdeel van de Actualiteitenreeks IT, Technologie & Recht van Outvie, voorheen Institute for International Research (IIR). Je kunt dit webinar samen met andere webinars online volgen als je je aanmeldt.

Hub Dohmen zal  tijdens het webinar onder meer de volgende vragen behandelen:

  • Waarom heeft Smart Tech zo’n grote impact op de exploitatie van IE?
  • Waarom is Open Source een game changer?
  • Hoe gaat de overdracht van IE ‘bij akte’ en bij online transacties?
  • Wat zien we hierover terug in de rechtspraak?

Hub Dohmen is aanvankelijk technisch opgeleid en werkzaam geweest. Sinds bijna vijfendertig jaar is hij IP/IT/tech-advocaat. Ook spreekt en schrijft hij over onderwerpen op de snijvlakken van deze gebieden. Zijn passie is het tolken en vertalen tussen de juridische en de technische taal. Hij specialiseert zich als IE-advocaat in de intellectuele-eigendomsaspecten van IT.

Zie de brochure voor meer informatie en aanmelden. Meld je je aan via ons, dan ontvang je 10% korting met een speciale code!

Heb je nu al vragen over Intellectual Property-aspecten van IT die niet kunnen wachten? Bel ons op 0135821987 of mail naar info@dohmenadvocaten.nl.

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: