pexels-jadson-thomas-542556-1-1 (1)_11zon (1)

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

pexels-luis-gomes-546819-1-1-1

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

Gratis spreekuur intellectueel eigendomsrecht, ICT & techniek

Advocaten met kennis

Als ondernemer loop je geregeld met juridische vragen rond. U heeft daarbij behoefte aan advies. De drempel voor het inschakelen van een advocaat is daarvoor soms te groot. Afwegingen daarbij kunnen zijn dat het inschakelen van een advocaat (hoge) kosten met zich meebrengt en mogelijk wordt u vraag niet begrepen.

Bij Dohmen advocaten heeft u deze drempel niets. De kracht van Dohmen advocaten ligt erin dat alle advocaten vóór en naast de advocatuur werkzaam geweest en opgeleid zijn in techniek, ICT en design. Door zich te specialiseren op het snijvlak van recht en technologie zijn de advocaten van Dohmen advocaten in staat om een vertaalslag te maken voor uw probleem. U krijgt dan ook een waardevol advies over uw vraagstuk.

Een goed advies kan eraan bijdragen dat procedures worden voorkomen. Er wordt voorkomen dat een probleem groter wordt gemaakt dan het eigenlijk in werkelijkheid is. Met een advies van Dohmen advocaten tijdens het gratis spreekuur kunt u in korte tijd veel wijzer worden zodat u zich weer volledig kunt wijden aan datgene waar uw kracht ligt.

Voor wie?

Ons spreekuur is gericht op ondernemers (KvK-registratie)

Welke vragen? 

ICT, software, hardware, automatisering, computers, domeinnamen, Google Adwords enzovoort – techniek. Dat houdt in: alles waarbij affiniteit met techniek een meerwaarde heeft, zoals machines, apparaten, mechatronica – intellectuele eigendom. Dat houdt in: alles op het gebied van merkenrecht, auteursrecht waaronder formats, software, design, mode, huisstijlen, handelsnaamrecht, domeinnamen, modelrecht, octrooien enzovoort. Eenvoudiger gezegd: alles wat u bedenkt en creëert. Voor voorbeelden en FAQ: klik hier.

Wanneer?

Ons spreekuur is dagelijks van 10:00 tot 12:00 uur.

Waar?

Wij staan u tijdens het spreekuur telefonisch te woord, of u kunt van tevoren bellen om een afspraak bij ons op kantoor te maken.

Heeft u een uitgebreidere vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op via