Oplossingen voor makers en eigenaren van websites. Oplossing voor probleem met / door / over / rondom website nodig?
Achtergrond
Je loopt geregeld rond met korte knagende vragen rondom jouw website. Je hebt daarbij behoefte aan advies. Daarvoor kun je contact opnemen met een advocaat. De drempel is daarvoor soms te groot; je bent wellicht bang onnodig veel geld kwijt te zijn en in langdurige, moeizame processen terecht te komen. Een extra drempel is misschien dat je eerder ook ervaren hebt dat niet alle advocaten weten en begrijpen wat je doet en dat er daardoor veel tijd en geld verloren gaat. Wel zo fijn als je niet hoeft uit te leggen wat ASP en SQL is en dat Apache ook iets anders betekent dan een bevolkingsgroep. En dat hoef je bij mij dan ook niet te doen, want als advocaat heb ik vanuit mijn achtergrond ook kennis van jouw werkgebied.
Wie – wat – waar – hoe?
Ik ben Jan Smolders. Ik ben ex-full stack web developer, SEO-specialist, internet wizard en tegenwoordig advocaat. Ik verzorg elke donderdag van 9:00-11:00 uur een gratis LinkedInspreekuur speciaal voor iedereen die websites maakt (webdesigners/webdevelopers/digital agencies) of heeft (alle andere ondernemers). Is ‘websiterecht’ dan een rechtsgebied? Is daar een apart wetboek aan gewijd? Nee, evenmin als bij ‘hippisch recht’. Als er een probleem is met je paard wil je juridisch advies van iemand die verstand heeft van paarden, bij een probleem rondom een website wil je juridisch advies van iemand met verstand van websites. Net zoals je graag je probleem laat beslissen in een arbitrage bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering (SGOA), die is voorgeschreven door de Nederland ICT Voorwaarden. En dat is niet voor niets, omdat de SGOA-arbiters veel specifieke technische kennis hebben. En dan neem je graag iemand onder de arm mee die op het vereiste technische niveau (front-end en back-end) kan communiceren met de arbiters. Meer informatie over mijn achtergrond en dit ‘rechtsgebied’ vind je op de pagina websiterecht.
Welke vragen?
Alle vragen m.b.t. onze specialismen intellectuele eigendom (IE), techniek en ICT zijn welkom. Zie ook de pagina websiterecht. Let op: het antwoord is openbaar tenzij je aangeeft antwoord via een privébericht te willen.
Linkedinspreekuur – concept
Bij het Linkedinspreekuur speciaal voor ‘problemen rondom websites’ heb je geen drempels zoals ik hierboven beschreef: je krijgt een gratis, kort, krachtig advies van een ex-full stack webdeveloper/advocaat waar je direct iets mee kan. Procedures worden hiermee voorkomen en er wordt voorkomen dat van een mug een olifant wordt gemaakt. Je bent in een korte tijd veel wijzer geworden en je kunt je weer wijden aan dat waar je goed in bent en plezier in hebt. Hoe werkt het? Vragen stellen kan dmv reply op het bericht dat elke donderdag net voor 9 uur op deze linkedinpagina verschijnt.
Contact
twitter: http://twitter.com/Jan_Smolders
linkedin: http://nl.linkedin.com/in/jansmolders
e-mail: info@dohmenadvocaten.nl