Filmmakers opgelet: exclusieve workshop op 8 november 2021 over auteursrecht!

Leestijd: < 1 minuut

Door onze Yvonne Vetjens, georganiseerd door Studio Nova in Tilburg

Op 8 november geeft onze Yvonne Vetjens een exclusieve workshop over auteursrecht voor een kleine groep filmmakers! Deze workshop wordt georganiseerd door Studio Nova in Tilburg.

Tijdens eerdere presentaties merkte Yvonne al dat er onder filmmakers veel vragen leven over auteursrecht. Niet zo gek natuurlijk, want als creatieve (film)maker krijg je automatisch met auteursrecht te maken. En als filmmaker heb je ook weer contact met veel andere partijen die óók hun eigen auteursrecht hebben. Het is belangrijk om dat goed te regelen.

Yvonne is dus blij dat ze namens Dohmen advocaten op uitnodiging van Studio Nova een selecte groep kan voorlichten over dit onderwerp.

Vragen die voorbij zullen komen zijn:

  • Wat is auteursrecht en wat kun je ermee?
  • Wie heeft er auteursrecht?
  • Hoe maak je afspraken om elkaars werk te gebruiken?
  • Wanneer is er sprake van auteursrechtinbreuk?
  • Hoe kun je je rechten handhaven?

Uiteraard zal deze informatie toegespitst zijn op filmmakers. Voor hen werkt het auteursrecht op sommige punten net even anders dan voor andere creatieve makers.

Je kunt je aanmelden voor de workshop via info@studio-nova.nl. Geen plek meer in de workshop (of geen tijd om er naartoe te gaan)? Als je vragen hebt, kun je ook contact met Dohmen advocaten opnemen tijdens ons gratis spreekuur!

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: