pexels-jadson-thomas-542556-1-1 (1)_11zon (1)

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

pexels-luis-gomes-546819-1-1-1

Van idee tot product, wij spreken uw taal en kennen uw recht – Dohmen advocaten

Ben je (ex-)Fontys-student/docent ICT&Media Design of anderszins verbonden met Fontys ICT&Media Design en loop je rond met een juridisch vraagstuk? Dan kun je elke donderdag van 10:00 tot 12:00 terecht bij Dohmen advocaten voor gratis advies van Dohmen advocaten. Alle mensen bij Dohmen komen zelf ook uit de creatieve en/of technische sector. Hub Dohmen is in zijn eigen woorden een ‘gesjeesd ingenieur’ en heeft zes jaar ervaring in een managementfunctie van een technische organisatie. Hij geeft regelmatig gastcolleges aan Fontys ACI in Tilburg. Jan Smolders – bekend van zijn jaarlijkse gastcollege intellectueel eigendom bij ICT&Media Design Eindhoven – heeft als ex-webdesigner een technisch/creatieve achtergrond. Yvonne Vetjens is naast juriste kunsthistorica en beeldend kunstenares en heeft meerdere jaren een eigen kunstgalerie gehad.

(Aanstaand) creatief/technisch ondernemers en hun docenten lopen vaak rond met juridische vraagstukken gerelateerd aan intellectueel eigendom (design, auteursrecht enzovoorts), IT/automatisering en samenwerking (wie brengt welke ideeën, creaties en intellectueel eigendom (IE) in (portfolio), van wie is het samen gemaakte eindresultaat (de IE daarop) en van wie is de IE op dat gezamenlijke (misschien deels voltooide) resultaat als u met ruzie uit elkaar gaat. Daarbij ontstaat de behoefte aan advies, waarvoor contact kan worden opgenomen met een advocaat. Maar de drempel daarvoor is erg groot. Men is bang veel geld kwijt te zijn en in langdurige, moeizame processen terecht te komen. Tijdens het gratis juridisch spreekuur speciaal voor jullie wordt het tegendeel bewezen!

Tijdens het juridisch spreekuur voor ICT&Media Design krijg je een gratis, kort (30 min), krachtig en vooral waardevol advies waar je direct iets mee kan. Procedures worden hiermee voorkomen, de ondernemer wordt in een korte tijd veel wijzer en vaak blijkt een op het eerste gezicht ingewikkeld vraagstuk gemakkelijk opgelost te kunnen worden. Een ondernemer kan hierdoor zijn vraagstuk snel afhandelen en zich weer wijden aan waar hij goed in is en plezier in heeft: creatief/technisch ondernemen.

Loop jij rond met een juridische vraag, wacht dan niet langer en maak een afspraak met iemand van Dohmen advocaten. Dat doe je door een mail te sturen naar info@dohmenadvocaten.nl. Geef in deze mail aan op welke datum je een afspraak wilt maken en wat je vraag is, zodat de advocaat zich kan voorbereiden. Dohmen advocaten stelt dan een tijdstip vast en communiceert dit aan jou. Maar bellen kan natuurlijk ook: 013-5821987.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Dohmen advocaten, mail en telefoon zie hierboven, overige info vind je op www.dohmenadvocaten.nl.

Wanneer?

Ons spreekuur is elke donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Waar?

Wij staan u tijdens het spreekuur telefonisch te woord, of u kunt van tevoren bellen om een afspraak bij ons op kantoor te maken.

Routebeschrijving

Per auto:

Routebeschrijving vanaf uw locatie klik hier.

Openbaar vervoer:

Reisplanner klik hier. Vanuit station Tilburg University is het 11 minuten lopen Voor de looproute vanaf station Tilburg University klik hier.  

Constanze Thomassen

Afstudeercoördinator ICT & Mediadesign

Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven | kamer 3.51 | T 08850 70693 | M 06 – 53 10 87 21 | c.thomassen@fontys.nl