Dohmen advocaten gaat intensief samenwerken met BG.legal

Leestijd: 2 minuten

“Klaar voor de toekomst, met focus op IE, IT en Tech”

Per 1 oktober 2022 bundelen Dohmen advocaten en BG.legal hun krachten en gaan een intensieve samenwerking aan op het gebied van Intellectueel Eigendomsrecht, IT-recht en Technologie. Dohmen advocaten en BG.legal zullen hun IE/IT praktijk onder de naam van BG.legal verder uitbouwen. Een mooie kans voor beide kantoren, die de ambitie hebben om het grootste Brabantse IE/IT/Tech kantoor te worden met vestigingen in ’s‑Hertogenbosch, Eindhoven (Brainport) en Tilburg. Met advocaten en juristen die kennis en ervaring uit de praktijk vertalen in de beste juridische oplossing.

Bijzondere combinatie

BG.legal is een full service advocatenkantoor met een belangrijke focus op de sector Tech en de IE/IT praktijk. Bestuurder en IE/IT advocaat Jos van der Wijst is blij met de intensieve samenwerking: “Dohmen advocaten is een gespecialiseerd niche kantoor op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht, IT-recht en Tech. De IE/IT advocaten en juristen van Dohmen advocaten en BG.legal hebben naast hun juridische kennis een technische of creatieve achtergrond. Een bijzondere combinatie. Door deze achtergrond spreken ze de taal van de klant en weten ze uit eigen ervaring welke vragen en problemen er spelen. Deze kennis en expertise dragen bij aan de verdere ontwikkeling van onze IE/IT praktijk.”

Klaar voor de toekomst
Ook Hub Dohmen, eigenaar en oprichter van Dohmen advocaten, ziet in de samenwerking een mooie kans: “De samenwerking op het gebied van IE/IT-recht en Tech geeft ons de mogelijkheid om klanten het beste van twee werelden te bieden. Het bundelen van de specialistische kennis van beide kantoren geeft meerwaarde voor onze klanten. Het past bij onze ambitie om het grootste IE/IT/Tech-advocatenkantoor van Brabant te worden met advocaten en juristen die de markt kennen, dus weten waar ze over adviseren. Een prachtige kans die we graag met beide handen aangrijpen om klaar te zijn voor de toekomst, waarin vraagstukken op het gebied van Intellectueel eigendom, IT en technologie een steeds grotere rol zullen gaan spelen.”

BG.legal is een full service advocatenkantoor met 24 advocaten en juristen, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Eindhoven (Brainport) en Tilburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hub Dohmen dohmen@bg.legal of 088-1410800.

BG.legal en Dohmen advocaten ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst tussen beide kantoren. V.l.n.r. Hub Dohmen (bestuurder Dohmen advocaten), Jos van der Wijst en Kim Albert (bestuurders BG.legal).

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: