Dohmen advocaten breidt uit naar wereld van kunst en verstevigt positie in design

Leestijd: < 1 minuut

Dohmen advocaten – IP, IT, technologie – breidt verder uit binnen het gebied van Intellectuele Eigendom (‘IE’) ­ ook wel: ‘IP’/Intellectual Property. Yvonne Vetjens, een nieuw talent op het gebied van IE, is toegevoegd aan de gelederen als juridisch medewerker. Het was al langer de bedoeling dat Dohmen advocaten zou uitbreiden naar de kunstwereld. Het kantoor staat bekend om zijn expertise in IE en (bescherming van) uitvindingen, technologie, innovatie en creatie, waaronder design. Dohmen ziet het dan ook als een logisch vervolg dat binnen het IE uiteindelijk ook de kunst in al haar facetten wordt behandeld. Yvonne Vetjens is kunsthistorica en beeldend kunstenares en heeft meerdere jaren een eigen kunstgalerie gehad. Zij heeft dan ook, in combinatie met haar rechtenstudie, de perfecte achtergrond om ­ met het team van Dohmen advocaten ­ vanuit kunstzinnig oogpunt juridisch advies te geven. Met Yvonne is Dohmen advocaten dus nu ook tweetalig in de kunstwereld: het kantoor spreekt de juridische taal en de taal van de kunst. Daarnaast zal Yvonne ­ met haar kennis van en ervaring met de kunst en de vele technieken ­ de positie van Dohmen advocaten in de wereld van het design en toegepaste kunst verder versterken. Yvonne schreef al direct na binnenkomst haar eerste column, die is geplaatst in het Archievenblad!

Dohmen advocaten blijft met evenveel passie het tweede specialisme behandelen – juridische zaken met een technologisch of IT-aspect. Enkele van Dohmens medewerkers zijn immers in de techniek of IT opgeleid en werkzaam geweest.

19 mei 2016

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: