Oppositie. Andere ‘tak van sport’

Leestijd: < 1 minuut
Oppositie. Andere 'tak van sport'

Q: ik heb bij het EUIPO een Europees merk aangevraagd voor een nieuwe productenlijn. Nu krijg ik een bericht van het EUIPO dat er iemand oppositie heeft ingesteld, omdat hij een ouder gelijkend merk heeft. Het merk lijkt inderdaad wel op het mijne, maar het gaat om een volledig andere “tak van sport” waar de ander zich mee bezighoudt (ik: ontwikkeling van generatoren, de ander nota bene accountancy!). Ik wil zelf een reactie schrijven naar het EUIPO; waar moet ik me op beroepen?

A: u zegt het zelf al, de ander houdt zich bezig met een “totaal andere tak van sport”; daar beroept u zich dus op.

Advocaat oppositie nodig?

Bel vrijblijvend

3 februari 2017. Deze Q&A verscheen eerder op Engineersonline.nl

Afspraak/telefonisch overleg

Wilt u graag een afspraak maken of wilt u uw zaak nu voorleggen, Dohmen advocaten is iedere dag van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 013-5821987.

Ook kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande formulier: